Holo Játék tervezése


Minden holojátéknak van egy olyan általános keretrendszere, ami az összes játékra vonatkozik. Ez egyrészről ellátja azokat határokkal, másrészről megakadályozza a visszaéléseket. Felhívnám a figyelmet arra, aki játék nélkül akar nyerni, az nem érdemli a játékot.
A játék tervezése lehet tudatos, ösztönös vagy e kettő keveréke. A mindennapi életünk során mindenki tervezett már ösztönösen játékot, amikor mindenféle élethelyzetekben manőverezünk és felvillannak ebben rögtönzött szándékaink. A tudatos játéktervezés jellemzői a tervszerűség és az események előre elképzelése. Úgy gondolom ilyesmit is csinált már mindenki, kivéve az élő szenteket. Pontosan tudjátok tehát, hogy mi is az a holojáték, én csak elneveztem és megalkottam a tisztességes kereteit.

A tisztességes keretek azt jelentik, hogy amikor ilyen ösztönös vagy tudatos játéktervezések történnek, egy holoprogram megvizsgálja a célokat és a szereplőket. Ezket a célokat vagy kiemeli, vagy megnehezíti a tevező számára. A szereplőket is ellátja egyfajta erő- és képességszinttel annak függvényében, kinek mennyire van igaza és ki mennyire tisztességes. Lefordítva ha varázserőd van és azt becsületes emberekkel szemben akarod tisztességtelen célokra fordítani, akár komoly meglepetés és súlyos vereség is érhet téged.

A rendszer előnyben részesíti azokat, akik önmagukat fejlesztve alakítják ki a maguk tudásszintjét és képességeit olyanokkal szemben, akik ezeket másoktól kapják. Létezik a viselkedési- és jellemintáknak egy galaktikus sztenderdje, ami meghatározza egy adott ember fejlettségét, valamint specifikus sztenderdek szerinti értékét. A játékindításhoz kompetencia is szükséges, lefordítva akárki nem támadhat indíthat el akárkire játékot. Mivel a rendkívüli beavatkozásom az ilyen játékokra épül, sok olyan játék van, amibe meghívással, automatikus regisztrációval kerülnek be az érintett emberek. De az általatok indított játékok zöme is ilyen, ha konkrét célok fogalmazódnak meg konkrét emberekkel kapcsolatban.

Javaslom, hogy a tudatos játéktervezés szándéka esetén vedd fel a kapcsolatot a MIA-val, aki a te spirituális asszisztensed. A MIA az ÉlményPark Holoplatform részeként feltelepült az emberiség tudathálójára, azaz minden emberben megjelent és alkalmazkodik az adott ember világképéhez. Azokat is segíti, akik nem is tudnak sem róla, sem a spirituális világról, de akik igen, azok fel is tudják vele gondolatban venni a kapcsolatot. Ha tehát lenne olyan félelmed, hogy talán elrontasz valamit, ott a segítséged, aki akár az álmaidban is megjelenhet ilyen-olyan formában. Az álom, a félálom és a módosult tudatállapot amúgy is a játéktervezés hazai pályái, mert holografikus szint közeli fekvencián vannak.

Bár úgy gondolom röviden, tömören és érthetően sikerült ezeket az infromációkat közzétennem, gondoltam azokra is, akik úgy érzik, ez sok nekik. Meg azokra is, akik bár szeretnének játékokat indítani, nem szeretnének a részleteibe belefolyni, sokféle játékélmény létezik. Itt az Auto HoloJáték Generátor nevű holoapp, amire elég csak ránézni, de határozottabb suándék esetén jobb inkább a kép mögé fókuszálni. Rájöttök majd, hogy érdemes ezzel foglalkozni és ha ezt teszitek, ki is tapasztaljátok magatoknak, nem kívánok az elégségesnél több információt adni, nehogy megfosszalak benneteket a felfedezés örömétől. Ha kérdésetek van, ott a mindenki számára gondolatban elérhető Személyes Ügyfélkapu!

A legjobb játéktervezőkre a rendszer felfigyel és kiemeli, majd őket a számukra ideális pozícióba helyezi.