If anyone wants to win without playing, they don't deserve the Game

Első lépésben itt van pár holo sugárzó. Lényege röviden az, hogy a holo frekvenciáknak mindegy, a rezgéseket milyen fizikai objektum vetíti. Ez lehet egy papírlap, kristály, medál és lehet a monitorod is. Ha te a világ másik végén leülsz a géped elé és a képek mögé nézel, a tudatod a holografikus frekvenciára ugrik és lehívhatod az energiákat magadnak. 

Mivel nincs sok időnk az 1 percből, első kép egy felkészülési program, amit te töltesz meg tartalommal. Bármilyen felkészülésben segít.


A következő a holoGPS, amivel a saját sugarad követheted. Mivel híján lehetsz a szükséges tudásnak, az első beállítás az ideális jövődnek az a pontja, ahol már át tudod venni a dolgaid a fizikai sík fölötti tartományban is. A megérzéseiddel követheted. Ahogy a GPS-nél, itt is letérhetsz az útról és az újratervezés után vissza is léphetsz rá.


Ez után megteremtjük a kapcsolatot a Holo Játék felé, amiről azért nem mondok többet, mert ez a rövid verzió és nem férne bele az 1 percbe.Most pedig látogass el az elmenypark.com weboldalra és mindent kihoztál ebből a helyzetből.


Go to elmenypark.com

Aztán el is felejtheted ezt az egészet.