Holo App


A holoappok olyan gondolatban elindítható alkalmazások, amik meghatározott funkciókkal rendelkeznek. Akinek a harmadik szeme még nem működik, általános irányadó az, hogy az a helyes, ami a képzeletében megjelenik. A holoappok feltételekhez kötöttek, ami azt jelenti, nem mindig férsz hozzá mindenhez. Ugyanis nem mindig vagy ugyanabban az állapotban. Értem ez alatt a tudatállapotot, a lelkiállapotot, a hangulatot, a megszállási viszonyokat és azokat a jellemzőket, amik meghatározzák viselkedésedet, reakcióidat és a gondolkodásodat. Ez azt jelenti, hogy mindig épp ahhoz férsz hozzá, amire a jelen állapotod feljogosít.

A holoappok státusza háromféle lehet:
1. nem vagy rá jogosult
2. lehívhatod, de még nem indíthatod
3. indítható

A legtöbb holoapp nem érhető el a fizikai síkról, ám vannak olyanok, amik rendelkeznek holoinstall verzióval. Ennek több olyan oka van, aminek titkai hétköznapi tudatszinten nem kifürkészhetők, ám vannak olyanok, amik igen. Ez pedig az, hogy hétköznapi tudatszinten is indíthatók legyenek. Ilyen például a WW (Winston Wolf) holoapp, ami címében magyarázza el a legtöbbet és mindenki jobban jár, ha inkább ezt hívja be mondjuk Mihály Arkangyal helyett, bár ezt nehéz lenne tovább magyarázni olyanoknak, akik Jézusnak köszönik meg a góljukat. Alapvetően kétféle cél létezik, egyéni cél és feladat cél, amikből a fenti segítők csak az utóbbit ismerik és jelentős eltérés is van aközött, mi mit értünk Földi Menny alatt és hogy ők mit értenek. Félreértés ne essék, semmi kifogásom a feladatvégzésekkel szemben, ám olyan jelentős változások történtek, amik alternatívát nyújtanak a Fenn eddig ismert egyetlen életmód mellé, amit az egész napos imádság jelzővel illetnék a hét minden napján. Még egyszer mondom, a Játék célja a játék és hibának tartom a szellemi szférák azon törekvését, hogy a fizikai síkot a maguk képére formálják.

Olyan holoinstall és mandala sugárzók érhetők el a weboldalaimról, amik célja a feladattámogatás, valamint az egyéni játékcélok támogatása. Ezek olyan keretrendszerek, amiket te töltesz meg tartalommal. Emelt szinten pedig lehetővé válik az, hogy az egyéni célok és a feladatcélok együtt valósuljanak meg, amiben nem kell lemondani egykről sem a másik miatt. Csak jól kell csinálni, amihez a megfelelő építő-alkotó szellem szükséges, amivel ha valaki kezdőként rendelkezik, már előrébb jutott, mint akik hosszú éveken át tanulják.

Itt a jelentkezés és az előrejutás csak és kizárólag tőled függ, mert minden benned zajlik. Semmi más nincs ebben, mint tudathálózati programozás. Ha ezeket Kinn keresed a külvilágban, jó ha tudod, hogy valamilyen játékban vagy, ahol természetesen lehetőséged van megszerezni azt, amit akarsz és itt elsősorban tudásra gondolok és nem aranyra. Ám a rendszer csak és kizárólag a személyes érdemi teljesítményt díjazza, azaz mindegy, hogy gazdag vagy vagy szegény. Mindkettőnek meg van a maga előnye és hátránya, de erre úgyis mindenki rájön maga. Ha szegény vagy, senkit sem érdekelsz, ami kiváló ahhoz, hogy zavartalanul meditálj (vagyis a tudatoddal az admin szinteken járj), míg gazdag emberként állandó kihívás az, hogy a külvilágból folyamatosan vissza akarnak rángatni a játékszintre. Ha jóképű vagy vagy csinos, folyamatos külső érdeklődés céltáblája vagy, ami jó ha a játékban szeretnéd változtatni a pozíciód, ám nehéz mellette megteremteni magadnak azt a környezetet, ami a játék irányításához, vagy az admin szintekhez kell.

A világban elfoglalt pozíciódat alapvetően két dolog határozza meg: mit tudsz és hiszel a világról. Minden az elmében dől el! A külvilág csak egy tükör. Ha a hitedet önmagadba helyezed és megtalálod a helyes szintjét mások véleménye fontosságának, sokkal többet tettél egyéni- és feladatcéljaidért, mintha ott mantráznál évekig. Minden információ, amit még tőlem várnál ott van benned is, amit a hétköznapi ügyeid zaja nyom el. Ezért akik még soha nem foglalkoztak ilyesmivel, azoknak azt ajánlom, hogy alvás előtt, vagy közvetlenül ébredés után próbálják meg az ezzel való munkát. A spirituális világ olyan, mint egy internet, ahol a tudatod a böngésző. Ha képzeletben csinálsz magadnak egy reklámblokkolót és elindítod, könnyen lehet, hogy nem fogják elvonni a figyelmed azok a gondolataid, amik most nem jönnek és rájössz, milyen fantasztikus dolgot találtam ki, de ami még annál is elképesztőbb, hogy rendesen meg is csináltam. A te dolgod már csak az, hogy használd.