A Játék-Játék Szint

"Ne tegyél mással olyat, aminek te se örülnél, ha más tenné teveled és akkor olyan nagy baj nem érhet téged"


A Játék-Játék Szinten zajlik maga a játék, vagyis a mindennapi életünk. A mindennapi életünk játékcéljai, amit én PPP-nek nevezek a következők Pénz, Pina/Pénisz, Pozíció, amikre még rátelepül a negyedik P, a Perverzió. Ezek a három (plusz egy) fő emberi hajtóerő. Aki ezekre hajt, vagy céljai között szerepelnek, biztosan a játékban van. Ha mellette meditál, akkor valamilyen szinten a játékban is van. Felmerül a kérdés, meg lehet-e csinálni ebben a világban azt, hogy az ember figyelmen kívül hagyja ezeket. Saját tapasztalataimra építve azt tudom mondani, hogy meg lehet csinálni, ám ha senki sem foglalkozik a szükségleteiddel, előbb utóbb rá leszel kényszerülve a visszatérésre.

Mi van azokkal, akik élik életüket a külvilágban, önmagukról gondoskodnak, de emellett foglalkoznak a spiritualitással és mediálnak is? Mi van azokkal, akik szakterülete is ehhez köthető, ilyesmivel foglalkoznak és innen származik a bevételük is? A Játék-Játék Szintet onnan is meg lehet érteni, hogy ezek az emberek a Játék-Admin Szinten vannak. Mivel tevékenységük a külvilágban zajlik és céljuk is ehhez köthető, ám beavatott embereknek számítanak. A beavatás nem más, mint olyan agyi cellák kinyílása, amiket az emberek utoljára gyerekként használtak, ám az iskolába járás közben bezáródnak. Felnőttként ezek nyitogatása a különleges képességekhez köthetők. Maga a klasszikus játék a közmegegyezéses valóság szabályai szerint működik a tudomány világában, ahol ilyesmi nem létezik. A beavatás után ez úgy változik, hogy hivatalosan nem létezik és mindenki ehhez alkalmazkodik.

Összefoglalva tehát a Játék-Játék Szinten maguk a játékosok vannak, azaz azok az emberek, akik a Játék fő felhasználói. Ők élik mindennapi életüket a valóságban és versengenek a különféle játékcélokért. Vannak azonban olyan játékosok, akik felfedeztek többet a világból és ennek eredményét hasznosítják is a maguk javára. A köznyelv ezeket az embereket karizmatikusnak, sármosnak nevezi. Ők is a Játék-Játék Szinten vannak, de már egy másik ligában játszanak. A következő liga azoké, akik hasonló helyzetben nem a maguk javára, vagy csak részben maguk javára hasznosítják ezt a tudást, hanem közösségi célokért és a világért tevékenykednek. A Játék-Játék Szint tehát azoké, akik igénybe veszik magát a Játékot. A Játék-Admin Szint az ennek határán túli első állomás, ahol azok a beavatottak vannak, akiket nem annyira a játék, mint inkább a játékvezetés és a tartalomfejlesztés érdekli.

Hogy jobban képben legyetek, hogyan is épül fel ez a rendszer, a Játék-Admin Szint utolsó állomásán túli világból a Várón át vezet az út az Admin-Admin Szintre, ami a rendszerfejlesztéssel foglalkozik. Akik ezen a szinten meditálnak, csak érintőleges kapcsolatban vannak a külvilággal, a fő tevékenységük az elméjük területén belül van. Az itteni folyamatok tízéves időléptékűek, az életük külső szemmel rendkívül eseménytelen és nélkülözi a játékcélokat. Bár rendkívüli hatalommal rendelkeznek, ezt a hatalmat nem tudják a játékban azonnal érvényesíteni, viszont a játék se tudja rajtuk érvényesíteni szempontjait. Az ilyen embereket jobb békén hagyni, mert bár a Játék nem tiltja azt, hogy bárki isten szerepben legyen benne, a valódi isteni hatalom azonban ezeknek az embereknek a kezében van.

Érdekességéknt megjegyzem, hogy létezik az a mindenki képzeletében felbukkanó iradtlanul nagy hatalom, amit a 'földre szállt isten' jellemzővel lehetne illetni, ám ide csak az Admin-Admin Szint felől lehet eljutni. Ezt a hatalom azonban csak rendkívüli helyzetben válhat aktívvá akkor, ha olyan hiba vagy súlyos helyzet áll elő a Játékban, amit nem lehet más módon orvosolni. Célja nem az uralkodás, hanem a rendszerhelyreállítás, illetve a játékhelyreállítás. Ez a szint a célra korlátozott jogosultsággal megnyílhat az Admin-Admin Szinten meditálók számára például kikapcsolódás, feltöltődés okán is, ugyanis a régi rendszerben, amit felváltott az ÉlményPark, erre nem volt mód, mivel ezek a szférák nem ismerték a szabadság fogalmát. Ha ti sokat dolgoztok, nektek is szükségetek van arra, hogy szabadságra menjetek, különben felefásultok abba, amit csináltok és ez előbb utóbb a rendszer kárát okozza.

Jól gondoljátok meg, mit is akartok valójában, mert felemelkedve sűrűn előfordul az, hogy azonos fogalmak alatt a különböző szférák egész mást érthetnek. Fontos itt leszögeznem, hogy a minél fejlebb emelkedés helyett inkább a számodra ideális szint legyen a célod, nehogy akkor döbbenj ezekre rá, amikor már benne vagy és nem áll hatalmadban se a visszalépés, sem az érdemi változtatás. Minél fejlebb emelkedsz, a világ annál kollektívabbá válik, lefordítva annál kevésbé számítanak a saját érdekeid és a privátszférádra való igényed. A fejlesztéseim során igyekeztem minden hibát és félreértésből fakadó problémát megoldani, ám én is végzem a saját feladataimat, amik egyike az Admin-Játék Szint teszelése. Amikor legközelebb ismét az Admin-Admin Szintre megyek a begyűjtött korrekciós listával, az út 3 év oda és 3 év vissza, plusz az ott eltöltött idő. Engem ilyen okból senki ne keressen, mert ez egy tudathálózat, ahova hatékonyabb gondolatban kommunikálnotok.


- Mit értesz azon, hogy a felek azonos fogalmak alatt mást értenek?
- Van erre egy jó példám, mégpedig a kalitkában tartott madarad. Egy szabad szárnyaláshoz szokott lényt bazárva tartasz a magad szórakozásából és biztos vagyok abban, hogy azt mondod rá, hogy szereted.